"King of bröd" har lämnat oss

En av Sveriges alla bloggare, som under sin tid levt i skymundan, har nu enligt rykten lämnat sina fåtal läsare.
Det var efter en resa som grundaren till bloggen, Linnéa "Limp" Dahlén helt oväntat bestämde sig för att lägga ner.
Bloggen lilimp.blogg.se blev knappt 7 månader gammal.


Skaparen av bloggen, Linnéa "Limp" Dahlén, hade tillbringat en dryg vecka i Ystad i södra Sverige när hon på lördagskvällen kom hem igen. Av okänd anledning var det då bestämt att bloggen lilimp.blogg.se skulle läggas ner. Saken är också ännu oklar om det var tankar som länge funnits i Linnéas huvud eller om händelsen var rent spontan.

Experterna har ännu inte hunnit göra någon fördjupning i händelsen, men de tror att anledningen kan vara gymnasiet.

"Gymnasiet är en chans att få börja om på nytt, och att då ha en blogg som dokumenterat allt man gjort de sista månaderna är kanske inget man drömmer om. Jag vet hur det är att vara ung, vi har alla varit det, man gör mycket man ångrar och helst vill glömma. Hade jag varit tonåring i dagens samhälle hade jag aldrig vågat hänga ut mitt liv på detta sätt"Andra synpunkter

En upprörd Sandra "kb" Kruse, god kamrat till Linnéa, håller inte alls med på den biten.
" Medelålders män, som inte gör annat än att sitta på kontor och smygdricka whisky i garaget, för att glömma hur livet har blivit i förortsvillan med tillhörande volvo v70, medans deras fru kollar på sex & the city och drömmer om en ny älskare, de vet ingenting om hur det är att vara ung i dagens samhälle. Vi ungdomar är inga veka typer, vi kan allt stå för våra handlingar, både de goda och de onda, trots den press och de krav som egentligen skulle tagit kol på oss  för längesedan! Det är lätt för dom att säga att det var bättre förr, när de växte upp på femtiotalet. Då höjden av elegans var en avokadogrön kyl och en mamma som hade råd att vara hemmafru, när mannen gick till jobbet med portföljen i högsta hugg. Klart som fan att de klagar på i-netgenerationen som inte "gör nåt vettigt" utan sitter framför den jävla datorn och spelar wow och cs*."

Sandra har en annan teori, och hon säger sig ha känt vänninnans frustation över bloggen länge.
"Jag tror helt enkelt att vardagsmaten, idag har jag gjort blaha och blaha, började slita på hennes psyke. Hon är ämnad för större saker, inte bilder på mat."Comeback

  

Spekulationerna har också gått kring huruvida nedläggningen är en nedläggning eller inte. Det finns några tankar kring att det hela bara är en slags paus, och att lilimp.blogg.se snart är back on track igen.

"Ingen kan veta säkert, men det finns mycket som tyder på att det inte är bloggandet i sig Linnéa tröttnat på, utan bara stilen", säger en läsare.

En annan läsare som är väldigt säker på sin sak säger;

"Jag tror att vi snart kommer se Linnéa ute på Internet igen. Kanske att en förnyning av lilimp.blogg.se görs, eller att vi helt enkelt får se henne i ett nytt format. Det kommer vara en ny och piggare limpa, än den som nu har uppdaterat allt mer sällan. Chansen är stor att vi får se en ny design också på samma gång"

När, var eller om vi ens får se personen bakom lilimp.blogg.se skriva dagliga inlägg igen är oklart.
Vi har förgäves sökt Linnéa för en kommentar kring händelsen.
* onlinespel som är mycket populära hos ungdomar. Uttalas som det stavas [vovv] och [se:äss]

  


See you!

Åker till Skåne i minst 1 vecka, max 2 veckor.

Hörs, ha det toppen så länge!


Lisen

Dagen har spenderats med Lisen och på kvällen åkte vi iväg till Skultorp för att bada och ha lite picnick mys. Vi träffade även Sebastian och hans kompisar också där, fast vi visste inte att de också skulel dit. 

Var även lite annat folk där, bla. några killar som simmade över sjön till andra sidan (!). Trodde nästan inte att de skullle klara det, för de ropade och frågade om dom simmat hälften när de knappt kommit en fjärdedel. De klarade det i alla fall som tur var, men tog nog drygt en halvtimme.

Vi hade i alla fall jättekul tills efter halv tio någon gång, då  jag plötsligt en "blond hora". En del människor är så jävla omogna att man får lust att spy.
Vi åkte i alla fall hem efter tio typ och satt på mitt rum och pratade lite istället.


Limpan & Lisen <3

Daddy<3

Gårkvällen spenderades hemma hos Emil på hans balkong. Vi hade film mys till långt in på natten.

Imorses slappade jag mest, och jag och brorEmil övertalade mamma att vi skulle få byta rum, så i höst blir det äntligen rum byte.

På eftermiddagen åkte jag med mamma till skövde och hälsade på Ellen på sjukhuset. Att det alltid måste vara hon :(
Efter det åkte vi hem till kusinerna en sväng. Fikade lite och jag några mattegrejjer av Nina som jag enligt henne kommer att behöva på gymnasiet.

På kvällen tog jag och Emil en lång kvällspromenad i regnet, mys!


Haha, fick bli en bild med Bengan i bakgrunden
bara för att kortet är så jäkla härligt!


Bilder från Grebbestad

Mich och jag hade det superbra i Grebbestad. Det hände så mycket och jag orkar inte skriva ner allt, men jag låter bilderna tala för sig själva!
Vattnet var jättevarmt, säkert 23-24 grader


Mich slickar ovetande på hottieboy ;)
Mys på bryggan


SpännarN^


Middag på Röde Orm


Åt wienerschnitzel, älskar't


Brännan ;)


Kvällsbad
<3
Avgång 07.02

Om ca 8 timmar drar jag och Mich till Grebbestad, kommer bli uuuuuunderbart!


Grebbestad för 2 år sedan :)
Vi har förändrats något otroligt sedan dess!

C'mon C'mon

De här dagarna har jag mest spenderat slappandes med en bok. Har varit jätte skönt att bara vila ut sig till man inte ens orkar det längre.
I måndags fick jag intagningsbeskedet till gymnasiet, och jag kom in på teknik på västerhöjd och det blir säkert jättekul!
Ser fram emot det något enormt, men är jäkligt nervös också.

Nu har det börjat åska så får väl runda av här, men kan säga att imorgon åker troligtsvis jag och Mich till Grebbestad! :DGrattis också till världens bästa fisLis! <3


RSS 2.0