Bye bye

Nu åker jag imorgonbitti, så detta blir mitt sista inlägg förrens nästa söndag.

Ha det så bra så länge!


Ang. Städning, fixning, pluggning

Städa är lika tråkigt som att göra två tråkiga saker. Dubbelt så tråkigt som normal-tråkigt, skulle man också kunna säga.
Därav "De fyra sakerna jag sysslar för fullt med just nu..." i mitt förra inlägg.

Städning x 2 + fixning + pluggning = fyra saker

Alla som trodde jag skrev fel kan känna sig tvingade att köpa glass till mig. Gärna en bunke B&J men en påsa godis skulle med göra mig glad :D

Packning, fixning, pluggning

De fyra sakerna jag sysslar för fullt med just nu, stressigt som sjutton, men det får man stå ut med om man ska vara ledig en vecka sedan.
Pratade med Lisa för ett tag sedan och hon var mycket bättre idag, tur det! Var riktigt läskigt igår och jag är glad att det inte var värre än det nu var.
Jag har inte tid att skriva något bamseinlägg för jag har som ni redan vet mycket att göra, men återkomemr nog senare några gånger.

Puss så länge <3
FRIIIDAY

En underbar fredag. Skolan gick fort och på efetrmiddagen blev det hem för att fixa massor av saker. Rummet skulle städas, kläder skulle tvättas, väskor skulle packas o.s.v.
Mitt i all denna stress glömde jag äta, så när jag 18.45 satt i Evelinas bil tillsammans med Lisen och Michan kom jag på att jag inte ätit sedan skollucnhen 11.15. Tyvärr var det då försent att ändra på det, så jag fick spela fotboll i två timmar utan mat men det gick kanon det med. Nu när jag kom hem har jag däremot moffat.

Tillbaka till matchen/matcherna nu då. Resultatet var väl inget att skryta med, men lite rörigt kommer det ju vara med nya laget såhär i början. Däremot tyckte jag att vi stundtals fick igång spelet riktigt bra och jag ser fram emot serien i vår, för med våran inställning kommer vi gå långt. Man längtar till träningarna och kommer hem med ett leende på löpparna, och det är precis så det ska vara.

Tycker synd om Lisa också och oroar mig lite. Hon fick en boll i huvudet och tuppade av...så hon låg i mitt knä hela vägen hem. Ysch(inte att hon låg i mitt knä alltså, men att hon skadades), får ringa imorgon och se hur det är med henne.


Nu har jag även fått iväg mitt mejl till Skara Sommarland, återstår att se hur det går, skulle vara riktigt kul att få jobb där!
Nu ska jag snart krypa till kojs och imorgon blir det packa mest hela dagen. Puss<3


Städ och fix

Håller på och städar lite i garderoben och på rumemt nu och då hittade jag en anteckningsbok som det stod såhär i;

Skolan tar död på mig. Skolan får mig att vara någon jag inte är. Läxor, läxor, läxor, prov krossar dagarna.....  Skolan tar slut på mig, och det enda som håller en liten gnista vaken är älskade älskade Lars Winnerbäck.

Jag minns inte att jag har skrivit det, och ännu mindre när jag skrivit det. Antagligen var det inte denna hösten och kanskeinte ens hösten innan det, men visst lever jag fortfarande. Någorlunda vettig?
Ibland kommer man verkligen in i sådana där perioder då allt känns som ett skott i magen, och man tror att nu är botten nådd. Men faktum är att det alltid kan bli värre, det kan det faktiskt. Men man ska också veta att efter allt det jobbiga kommer lättnaden. Som nu till exempel, jag minns inte ens att jag en gång skrev de där raderna i boken.

Det finns ett talessätt som lyder något i stil med "Hur lång natten än är kommer det alltid en gryning", och det ligger något i det. Rättare sagt är varenda ord i den meningen 100 % sann.

Just nu är mitt liv skitbra rent ut sagt. Skolan flyter på, jag har världens bästa kompisar, världens bästa familj, fotbollen är roligare än någonsin o.s.v. Även om det självklart går upp och ner även i de bra perioderna, skulle jag vilja säga att jag älskar mitt liv just nu.
Det handlar nästan helt om vad man själv gör det till, att se de bra sakerna i vardagen och att våga kunna tycka att man är bra. Då pratar vi inte om skryt, utan om att kunne ge lika väl bra som dålig kritik till sig själv. Att tycka att man själv är bra gör det även lättare att berömma andra, och att göra det gör dig till en starkare och mer omtyckt människa.
I en dålig period kan det kännas som man är sämre bara för att andra gör något bra, men det handlar faktiskt om att inte jämföra sig. Du kan vara bra samtidigt som någon annan är bra.

Nu ska jag höjja volymen och dunka lite Lasse, sedan blir det match!
Boro BoroIdag hittade jag min finfina träningsoverall i garderoben. Den både värmer och livar upp i vintermörkret.
Dessutom ger den mig en känsla av sommaren 08 - sommaren i kisoken.
 Det var en sommar man sent kommer glömma. Mäster Olof, Lars & co, monkos, getinggraven, glassfrysen, godiset, folket, städskrubben, mmmmm... den sommaren med det jobbet alltså!

Skolan idag gick hyfsat fort och på eftermiddagen har jag vart med min favortit-Mich!
Vi flummade sönder och hade allmänt trevligt, och nu på kvällen har jag bara myst.

Imorgon är jag bortblåst mellan halv sju och elva(?) på match. Ska bli riktigt kul att spela lite på konstgräs nu efter all denna futsal. Floby kommer få sig en riktig match!
Imorgon är också dagen då jag ska skicka in min ansökan till skara sommarland. Mamma får hjälpa mig lite med hur man fyller i allt bara, för jag fattade inte en del saker. Sedan får vi väl, ellar snarare jag, vänta och se hur det går!T.R.Ö.T.T

Kom hem från träningen för ett tag sedan. Vi hade fys idag, jobbigt! Fast även om det är jobbigt,så är det så jäkla kul. Brudarna är helsköna.
Kan räkna med en ordentlig träningsvärk, imorgon för vi körde "jägarvila" och självklart skulle jag stå tiden ut, fast benen darrade som fan. Ibland tar liksom vinnar-instinkten över kroppen.

Nu ska jag snart lägga mig och imorgon är det skola igen, tyvärr. På eftermiddagen blir det däremot till att träffa Mich, som äntligen är på bättringsvägen, och på kvällen blir det se över vad jag ska tvätta inför fjällen.

Sov sött!På söndag så!  Då slipper ni mig en vecka ;)


Under ett duntäcke

Att man kan lägga no-lektioner som sista lektionen onsdag och torsdag. Jag fattar inte det. Tur att man har Lisa bredvid sig som livar upp stämningen i alla fall

Ann: ...och då vet vi att båda ämnena reagerar ihop med oktan. Vad är då det intressanta i det här?
Lisa: Inget. Absolut ingenting.

Jag håller med henne. Jag gillar egentligen kemi, men det går bara inte klockan tre en onsdags eftermiddag. Dessutom är det kallt som skam i kemisalen också.
Som tur är har jag och Lisa våra knep vi brukar ta till, allt ifrån att sjunga barnvisor till att analysera folk. Var fjärde vecka räknar vi mens-matte också. Förra lektionen tog vi till knepet "var-super-glad-och-abitiös-i-tio-minuter", Ann blev riktigt glad när vi viftade med våra händer och svarade invecklat på alla frågor. 
Tyvärr orkade vi inte ta till något knep idag utan lät bara tiden smyga fram istället.

Nu sitter jag här under ett duntäcke och läser om atomer. Snart är det träning!


Hoppas inte jag är så katig på plan ;D


Stupid girls

Nu har jag precis ätit en mega frukost, mamma hade gjort varm oboy och rostat mackor och allt. Så nu är jag mätt som en liten bäver.
Skola idag, inga prov, dessutom har vi musik och det är alltid kul. Hela klassen håller på och gör "Heavens on fire" som vi ska spela upp senare i vår sen. Nu måste jag ta på mig, för om 40 min  börjar skolan.

Ha en bra dag!


Tisdag

Tisdag, höhö. Tråkigare dag finns knappt!
Skolan var seg, och när jag kom hem började jag grejja med lägenhetsprojektet det första jag gjorde. Det däremot var sjukt kul! Jag verkligen älskar att sitta och kolla i kataloger och få välja själv hur allt ska vara, precis ifrån grunden.
Önskar att man hade kunnat få flytta in i lägenheten när den är klar, eller i alla fall fått se den i verkligheten. Lovar att lägga upp ritningen när den är färdig, så ni får se.

Tittade nyss på andra avenyn med broder, och nu ska jag snart sova.
Imorgon träning, då blir det järnet! Och på fredag är det träningsmatch.
 Tummen upp för mycket fotboll :D

Puss!


# 922.57

Läs endast om ni orkar höra något annat än sprudlande glädjetexter


Kom hem från träningen för ett sedan och nu måste jag plugga, blir nog en del natt-plugg kan jag tänka mig.
 Träningen var rolig som alltid, och tjejorna var lika goa som alltid. Gick inte jättebra för mig, får hoppas det mest berodde på att tröttheten sen i förrgår satt kvar.
Foten värkte och är fortfarande svullen också, den vill tamigfasen aldrig bli bra, och benhinnorna värker. Funderar på att gå till sjuksyster imorgon och se om man kan göra något mot benhinneinflamation i förebyggande syfte. För jag skulle verkligen inte klara av att stå över fotbollen ett tag, den ger mig den positiva energin jag behöver för att klara skolan.

Försöker i alla fall att tänka positivt och på onsdag blir det nya tag!
Sedan på fredag blir det träningsmatch i Vara och det blir förhoppningsvis kul.

Detta blev ett himlans klagoinlägg, fy för sådana. Men ibland måste man bara få ur sig det, för på nått sätt känns det i alla fall lite efter då. Och ibland kan det bli för mycket att ösa över en person, bättre att läsa det frivilligt i så fall. Förlåt för jag tyvärr gör det ibland ändå. 
Hursomhelst, nu ska jag ta tag i fysiken, puss på er alla <3


Träning om två timmar

Hej hopp!

Första dagen i skolan idag efter lovet, var ganska segt. Fick reda på mycket prov och sådant vi kommer ha framöver...
En sak verkade roligt i alla fall. Det var att vi fick en ritning på en lägenhet, så ska vi få inreda den och så. Som våran första lägenhet liksom. Vi "får" 35 000 att fixa saker för och sedan kommer vi få betyg efter planlösningar och hur vi använt pengarna på rätt saker. Precis sådant jag tycker om, så det ska bli kul att börja med det!
Skönt att jag bara går denna veckan i alla fall, för nästa vecka är jag i Sälen. Det ska bli kul.

Eftermiddagen har tillbringats till att plugga fysik, har prov imorgon.
Nu ska jag snart äta och senare blir det träning, en garanterad humörhöjare såhär på måndags kvällen. Mich kommer vara saknad, nu får du ta att friskna till! <3Jag för några år sedan ;)

Snart

Snart börjar skolan, om drygt en halvtimme. Usch och fy och blä. Jag orkar verkligen inte.

Give it to me babyDetta är INTE ett skämt

Jag klickade och hämtade ut min vinst.
Det var en resa till Australien för mig och 5-10 kompisar. Avresa den 15 Mars från landvetter, då jäklar blir det sola och bada.
Vi är där i tre veckor och bor på ett fyrstjärningt hotell. Hotellet ligger ganska centralt med endast 200 meter till stranden.
Surfkurser ingår första veckan, en nybörjarkurs där man lär sig hantera brädan och tackla vågorna på rätt sätt.
Andra veckan ingår även en guidad resa till stora bariärrevet med övernattning. Där kommer vi första dagen få en kurs i dykning. Andra dagen åker vi ut med en båt och för de som vill kommer då finnas möjlighet att dyka.
Det finns även mycket andra aktivitete, bussar går regelbundet och vi kommer kunna ta oss runt mycket på egen hand. Staden vi bor i har ett enormt nöjesutbud och det finns gott om nattklubbar och restauranger.

Vilka är på't?


Dessa söndagar

Jag har slappat hela dagen och verkligen inte orkat plugga.
Ibland komemr sådana där dagar där allt känns bajs och man känner att man inte tar vara på livet, men varför låter man då sådana här dagar vara? Sådana dagar där man gör mest ingenting, inte ens fixar sig på hela dagen. Går hemma, sitter lite vid datorn, gör ett försök till att städa lite. Brukar sluta med att man tar en tupplur framför teven.
Ingenting nyttigt görs och sedan får man lite ångest när det där "Carpe Diem" snacket dyker upp.

Men ändå, är inte söndagar lite till för att vara såhär? En dag då man inte ska göra något jobbigt, utan bara vara.
Jag tror faktiskt inte man skulle orka med veckorna om inte söndagar fanns, även fast de ibland är offantligt tråkiga.

Nu ska jag gå ner och hämta vattenkannan, mina blommor håller på att dö.
Ha en bra söndag!


Time goes by

Snabbgenomgång av gårdagen.

Gick upp tidigt för att sätta mig i bilen mot Tibro, mötte alla tjejor i laget och vi var nog alla väldigt nervösa.
Jag själv har nog aldrig varit så nervös någonsin inför en fotbolls match, men bara några minuter in på första matchen slöppte det som tur var. Resultaten blev väl lite sisådär, men jag tycker vi gjorde en bra käpainsats med tanke på att de var så mycket äldre och spelade i högre divisioner än oss!
Andra och tredje matchen åkte jag på en del stryk, men spelar man tufft själv får man vara beredd att få ännu mer tillbaka. Resulterade i alla fall i att jag har ont i hela kroppen idag, men det går väl över. Känns ju att man har gjort något i alla fall då.
Sista matchen fick jag gult kort, efter att ha sparkat omkull en. Var väl itne riktigt meningen att jag skulle gå in så våldsamt, men men. Det gula kortet var inget jag märkte tydligen, för det fick jag reda på av tränarna i eterhand att jag hade fått det(!). Ibland är man lite vimsig.
Bra spelat och kämpat av alla i laget idag i alla fall, älskar att spela med er!
Även bra kämpat av andra stenstorp/vreten laget, som spelade på eftermiddagen.

När vi kom hem från cupen blev det till att fixa sig lite och sen gå upp till skolan, där vi sedan hade disco för småttingarna hela kvällen. Blev ganska lyckat och vi fick in en hel del pengar!
Efter det följde Lisa med mig hem och sov över.

Idag blir det slappa och kanske ta ett bad i eftermiddag för att mjuka upp kroppen. Kanske även hinner med lite plugg. Skolan börjar ju imorgon, tyvärr.


Kvalitet före kvantitet

Idag har mycket hänt, men just nu är jag för trött och flummig för att berätta därför få ni vänta tills imorgon (ni få men trogna läsare)

Lisen sitter vid min högra sida och vi kom precis upp efter en upptäcksfärd i mitt kylskåp. Vi hittade inte vad vi sökte, däremot en jäkla massa kött.
Ibland är hon hopplös. Jag berättade just innebörden av att "låta dem falla fritt", Lisen misstolkade det hela (eller så blev hon bara så ställd av stundens allvar) att hon ramla nerför min trappa. Full var hon inte, däremot kanske hon hade tagit några klunkar SB12 för mycket. Kanske hade någon annan mått bra av att få ta del av dem istället, eller i alla fall personen i frågas omgivning.

Jag ville hitta på nått oväntat natten i ära, typ baka en kaka och gå och ge den till någon eller kasta ägg. Dock är timman sen och trött, och ett deeptalk och ett knippe vindruvor passade bättre.

Nu ska vi gnälla över våra mörbultade kroppar.
Väl mött!"Säg inte nej, säg kanske kanske kanske .... "


MÖBELCUPEN

Hörselproppar på, nu smäller det!

Jag har världens bästa vän!

Jag kom precis hem från Mich, som hade gjort en övreraskningsmiddag åt mig så här i alla hjärtans dag tider. Hon vet ju verkligen vad som behövs för att göra mig på topp humör den tösen!
Vi åt och hon hade gjort jättefint med massa ljus, sedan gick vi en kvällspromenad och pratade om allt och ingeting. Så himla skönt att bara prata av sig lite ibland.
Kvällen slutade i alla fall med att vi gjorde en lista över saker vi ska göra innan november. Det blev en hel del pucko saker, och kanske att ni får ett urval någon dag om ni har tur.<3<3<3<3<3<<3<3

Angående mitt "When you look me in the eyes" inlägg

Jag hade fel. Folk har sagt att de skulle gilla mig mer om jag gick i pyamas, och jag tror jag skulle gilla dem mer om de gjorde det med.

Upp till bevis?


Självklart tänkte jag på Lisa vid förra rubriken

Lars Winnerbäck är vis på riktigt och träffar alltid känslorna mitt i prick.

"Längta är bättre än att ha....",

Visst.

Men.

Håll med om att är man sugen på en bunke ben&jerry's, så har man den hellre konkret framför sig, än som en bild på en dataskärm.

Klockan är kvart i tolv och jag är enormt glassugen.


When you look me in the eyes

Nu har jag fått på mig kläder äntligen, får se om jag orkar fixa mig. Bortser man från måndag kväll så har jag gått osminkad hela veckan, riktigt skönt!
Förstår inte varför man egentligen orkar fixa sig varje dag innan man gå till skolan. När man börjar gymnasiet kan man ju förstå, att man vill se fin ut eftersom man inte känner folket där.
Däremot nu, i grundskolan, där alla redan sett en dag ut och dag in i flera år. Hur orkar man egentligen? Jag skulle inte tycka mindre om mina kompisar om de kom i pyamas varenda dag, och förhoppningsvis skulle itne de tycka det om mig heller.


Nu ska jag dra hem till mich, hörs senare!


Efter nattens bränder

Tröttheten och överreaktionerna går ofta hand i hand.


Cup på lördag, då jäklar!

+14 kg

Imorgon blir det mys á la mich&limp, som plåster på såren liksom.
Ett riktigt bra plåster på ett riktigt fjolligt, men stort, sår.


Bajs

Jag har nog alltid varit bra på att överskatta mig själv?

Lisen du är bäst! <3

Tid

Var en aning trött igårkväll, så Lisen fick stå ut med att somna hyfsat tidigt.
Skulle egentligen åkt till Fkp med Sandra idag, men vaknade lite sent för det och sedan så passade det inte så bra idag.
Ikväll vankas det träning, och lagen till möbelcupen tas ut! Hoppas dem blir bra

Drömde en sjukt konstig dröm inatt också. Att jag satt på ett tåg med alla jag någonsin sett, alla som någonsin hade haft minsta lilla del i mitt liv. Medans vi åkte på tåget spelades framtiden upp utanför rutorna.

Nu ska jag ta tag i dagen lite, höhö, klockan fem.


En blandning av sött och salt, lalala...

Sitter här med Lisen vid min sida. Bristen på sömn inatt har gjort att tröttheten kommer smygande, men det kommer bli ännu en sen natt (tidig morgon?) eftersom Lisen ska sova här.
Tredje natten nu jag inte sover själv. Undra om jag kommer klara mig sedan...
Imorgon blir det träning, ha en underbar natt!

What a night!

Jag vet inte vart jag ska börja!?

VILKEN KVÄLL!

Vid halv sex någon gång kom Julia och Matilda till mig och Lisa och då åt vi lite, sedan gick vi vidare till Emil. Där var också Michan, Emma och Ville. Där blev det lite fix och allmänt prat och flum. Vid halv nio gick vi till bussen och vid halv tio någon gång var vi framme i Skövde. Jag har nog aldrig varit så kissenödig i hela mitt liv som jag var då, och hade ingen femma till toa, men fick till slut en av en fyllekärring. Hon räddade nog min kväll.

Vi drog oss upp mot donken och köpta lite glass, någon köpte mat tror jag. Jag och Julia gick sedan iväg en sväng och träffade lite annat folk, och gick sedan med Emil när till rese, där vi träffa ännu fler.
Sedan drog vi oss upp mot vatra och utanför där var det en låååång kö, men vi hittade i alla fall de andra. Michan, Ville och Matilda åkte tyvärr hem, och de var väldigt saknade under kvällen.

Vi andra ställde oss i alla fall i kön, efter många om och men. Jag blev nertrampad, men förutom det var den timmen vi spenderade i kön helt okej. Vi hittade några sköna tjejer och klämde i med allsång.
Inne på vatra var det ofattbart mycket folk (600 pers) men ohoj så kul det var!

Efter mycket dansande drog vi oss vid kvart i ett och ta sig ut var inte heller det lättaste, men klockan två var vi i alla fall hemma hos mig.
Vi satt uppe och pratade om kvällen till typ halv fem, då vi somnade på mitt rum nöjda som tusan.

En av de bästa kvällarna någonsin, lätt!


Har inga bilder från kvällen / natten ännu, kanske kommer senare ...


12.45

Klockan är snart ett.
Vi gick upp för kanske två timmar sedan, men vi skulle egentligen ha gått upp nio. Tur att Emil finns och väckte oss iallafall.
Somnade nog vid halv två(?) någon gång igår, efter diverse historier om lärare i datorn.
Lisa duschar nu så därför passar jag på att blogga lite.

Snart ska vi ner till kroons och köpa lite grejs för kvällen, sedan blir det kolla vad man ska ha för kläder.
Känner på mig att det kommer bli en bra kväll!


MMMMMMM

Dagen har spenderats till att bara slappa och vid halv sju kom Lisa hit.
Vi har flummat som vanligt och tittat på tv. Mia och klara, herregud alltså!
Känner jag mig själv rätt, och känner jag Lisa rätt kommer vi inte somna än på x antal timmar.

Imorgon på eftermiddagen blir det fix. Sedan vidare till Emil och träffa allihopa, och till sist blir det in till Skövde.
Slutar kvällen som den ska, somnar jag, Julia, Lisa och Emma slutligen en aning trötta på mitt rum.
Emil, Matilda, Ville och Michan kommer också uppta en stor del av kvällen.
Hoppas och tror på en toppenkväll!
Tjejerna i september, en kväll att minnas!


@ Bowlingen

Fick några kort från igår av Ellen, tack! <3Lisen posar
Jag. Klarade mig faktiskt utan att kasta på den där saken - som plockar upp käglorna - den här gången.

Elin, Camilla, Mich och Elin.haha bortse från att jag ser lidande ut, Ellen är söt!

Snabbare än ljuset

Kvällen igår var jättelyckad.
Efter fem någångång syntes laget på skövdes bowling hall. Jag var på bana med Alex, Ellen och Matilda, och vi var riktigt grymma måste jag säga!
Linda fick i alla fall bäst poäng av oss alla, och hennes lag blev bästa laget, så grattis grattis.
EFter det åt vi och senare åkte jag och lisa och michan hem och såg slutet på melodifestivalen. Fattade itne så mycket av det, utan vi satt mest och pratade. Alltid lika trevligt, förutom att jag fick en tavla i huvudet.
Vid halv ett promenerade jag och Lisa hem i mörkret och jag somnade så fort jag la huvudet på kudden.

Jag tog med kameran, men upptäckte under kvällen att batterierna var slut. Lyckat!


Your´e just a boy...

Lördag morgon 11.20.
Om typ två timmar tar jag bussen till skövde med mich.
Blir till att kolla runt lite och vid halv sex blir det bowling och sen äta med laget.
Ska bli kul!
Efter det vet jag inte vad som händer, kanske vi hittar på nått. Förhoppningsvis.

Imorgon MÅSTE jag städa


Broder <3<3<3

limme,x säger:

kan inte du skika sow sow wath ?


limp säger:

hahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

limp säger:

so what?


min lillebror ville ha lite musik av mig.


Pappa kom just hem

Mamma berättade att pappa skulle komma hem senare idag för att han skulle jobba över.
Det visade sig sedan att det han ägnat dagen åt var att spela innbandy, på sin arbets tid.
Han fick alltså lön för att spela innbandy!
Jag frågade honom om det hade gått bra och han hade faktiskt vunnit pris. För finaste vurpan.

Jag såg en lolita klänning för 1200 kronor också. Frågan är om jag ens skulle ta på en sådan om jag fick så mycket....

LOV LOV LOV LOV LOV LOV LOV

Så var det lov då, äntligen kan man pusta ut. Fast ska jag vara ärlig så har det itne varit så jobbigt i skolan den sista tiden.

Eftermiddagen spenderades vid datan och en liten stund ute i regnet. Stunden i regnet var trevligast.
Jag läste också i tidningen att någon Darwin kom på en smart grej för 150 år sedan.
Det stod även att pensionärerna i Stenstorp lär sig använda datorer. En tant var glad för att då kunde hon söka saker på google, om det var något hon inte kunde i sina korsord . Sicka cheaters till pensionärisar vi har här ute på landsbygden.

Nu tänkte jag slå en pling till Lisen om hon har lust att komma över på ett glas is te och se på let's dance. Hon kan inte tacka nej.

PUSS

Jag skulle behöva städa med, när jag tänker efter ...

Carpe noctem

För er mindre välutbildade människor betyder det "Fånga natten".
Jag gillar ju natten och på nationella provet idag var temat 'Nattliv', så det var inte så jättesvårt att kladda ihop en uppsats.
Blev en novell om ett höghus. Också natten då. Detajer kan trötta ut er.

Min kropp är ganska slut efter träningen igår, krabb-fotboll bygger mer muskler än nautilus, jag lovar!
Vår kära tränare Carola filmade, så kanske länkar till det inom snar framtid.

Eftermiddagen spenderades med michan, kanske lite mer skratt än vanligt tack vare Mia & Klara
Finns ingen bättre humörhöjjare än henne! (michan alltså)


Halva veckan över

Idag fyllde farmor år så efter skolan blev det till att åka på kalas
Tårta i massor, mums!
Dock inte lika god smörgåstårta, tonfisk smaken satt i länge...

När klockan var halv åtta så fick jag mamma att skjutsa hem mig, för jag skulle träna.
Vi hamnade efter en som körde i typ 40 och mamma vågade inte köra om i snö-ovädret, så jag kom lite sent till träningen men det gick ändå.
Lika roligt som alltid!

Nu är jag trött och sliten och ska sova min skönhetssömn.
Imorrn blire nationelltprov i 2 timmar och 40 min, det är inte så att jag längtar precis.


Suck.

Jag trodde att Bankeryd låg i Danmark
och
 att makedonien hette mokadanien.

Trots dessa tecken gick nationella provet helt okej, ska bli kul(?) att se resultatet.


Gick en kvällspromenad med bästaste Emil, var länge sedan vi gjorde det sist. Alltid lika mysigt.


Imorrn fyller farmor år, sedan blir det träning!
Ni vet hur jag känner inför det

 


All I really want
Jag undrar vad mitt liv vore just nu utan denna underbara sport

Ett centrum i skaraborg

Det är en bra måndag.

Trots att jag försov mig (som alltid nu för tiden)
Trots att dagen var seg.
Trots att jag fick skrattanfall på bilden, under Mats föreläsning.
Trots att jag inte hann äta upp maten i matsalen, för att jag pratade istället för att äta.
Trots att jag fick ett sms som skrämde skiten ur mig.
Trots att mitt öga var svullet efter cykelincidenten.
Trots att listan kan göras lång.

Jag känner på mig att det är en bra måndag, och snart ska jag träna. Kan det bli bättre?


Vuxenhet/barnslighet

Jag kom att tänka lite på vad som är vuxet och vad som inte är det idag. Det är en rätt svår fråga.

När blir man vuxen och vad är vuxet?
Man tar en kopp kaffe istället för varm choklad med grädde?
Man bjuder hem grannarna på ett glas vin istället för att gå ut?
Man betalar räkningar istället för att sitta på msn?
Man använder ord som käck istället för pimp?
Man får orangea kuvert i brevlådan istället för gymnasievals-kataloger?

Handlar det om att istället för att gråta som ett barn stänga sina känslor inom sig?
Att göra saker mer motoriskt, tvätta-damma-diska. Allt ska gå ihop.

Då frågar jag mig själv, när man är vuxen, tycker man då om det livet?
Tycker man om kaffe mer än choklad?
Gör man det för att man gillar det, eller för att det här till?
Ändras en personlighet och syn på livet, så att det man tycker är roligt idag, inte alls är samma sak då?


Eller handlar "vuxenhet" inte om så ytliga grejjer?
Kanske handlar det om att känna ett ansvar för sig själv och personerna runt omkring.
Att vara trygg i sig själv och ha en sorts harmoni i livet.
Att veta vad man vill, och våga göra det.

I sådana fall kan ju inte en ålder sättas för när man är vuxen. Det finns ju folk som aldrig under hela sitt liv hittar sig själva, lika väl som det ju finns folk som är under tjugo och gör det.

Jag vet i alla fall att jag inte anser mig själv som vuxen, och inte någon av mina nära kompisar heller.
Vuxen är nog för alla en äldre människa, som har mer erfarenhet av livet än en själv.
Men det är när man tänker djupare på det, som man faktiskt undrar var gränsen går


jag och mamma i somras, någon stans i tyskland

RSS 2.0