TRÄNINGSLÄGER BANKERYD 09

Kom hem i går men var så himla trött då så orkade faktiskt inte skriva, men nu har jag sovit ut ett tag så nu ska jag nog kunna knappra ihop något.


DAG 1

Efter en inte så jättelång bilresa med mina favvisar kom vi fram till vidablick. Vädret var strålande och platsen var helt underbar! Några av de andra i laget hade redan kommit fram och några skulle komma lite senare, men vi fick reda på vart vi skulle sova och sedan började vi plocka in och bädda sängarna. I min stuga sov Fredrik och Carola, Alex, Laage, Emelie, Ellen och Camilla och vi hade riktigt riktigt kul!
När alla hade kommit blev det teori pass där vi fick lära oss om skador och hur man tejpade fötter och sådant. När herrarna tränade passade vi också på att busa lite med dom. Knyta ihop alla deras skor och hänga upp utanför deras hus.



På kvällen var det fritt så då satte sig jag, Lisa och Mich framme vid vattnet och satt och pratade och mös. Var jättemysigt!
Fick syn på ett ufo med ;D
Klockan elva skulle alla vara inne i stugorna och strax därefter kom herrarnas första motattack mot oss. De hade dumpat en tunna skräp utanför våran stuga, och slängt stora tallgrenar utanför de andra stugorna. Så vi i våran stuga bestämde oss för att hämnas. Jag och Camilla smög ut bort till killarnas hus. Vi tog oss in i huset och smög ut i köket och hämtade salt, som var tänkt att ge killarnas vattenflaskor en oväntad smak dagen där på, och allt gick bra. Tills två av dom kom ut på altanen för att hämta in sakerna ifall om att vi skulle komma och hämnas, fast då var vi ju redan där fullt sysselsatta med att salta vattenflskor. Det fanns ingenstans att gömma sig så jag och Camilla började bara gapflabba och sprang sedan därifrån.
Någon halvtimme senare när vi låg i våran stuga kom dom tillbaka och smög utanför våra fönster och skrämde oss. Sopade på rutorna och sådan x)
Vi bestämde oss för att hämnas igen, eftersom saltet blev rätt misslyckat, och denna gången följde även Ellen och Alex med. Killarnas ena fönster på övervåningen var öppet så vi bestämde oss för att slänga in kottar där, men de upptäckte oss så de jagade ut oss i skogen. Vi kom undan till slut efetr att ha legat i skogen i en halvtimme och väl hemma igen i stugorna somnade vi nog vid halv två - två.




DAG 2

Vi gick upp tidigt för att frukost och strax efter det var det dags för ett teori pass. Vi gick igenom lite olika övningar som vi skulle göra på träningen direkt efter och när vi var klara gick vi ut på gräsplanen och shit vad skönt det var att gå på gräs igen! Träningen gick i alla fall bra och vi hade riktigt roligt. Vädret var underbart och de flesta spelade i short och t-shirt, så förhoppningsvis tog solen lite och.
Efter det planerade vi en ny motattack mot killarna. Först tejpade vi för alla kranar och duschar i deras hus och senare så åkte jag, Mich, Lisen, Evve och Camilla åkte ner till Ica och köpte vattenballonger som sedan de flesta hjälpte till att fylla. Sedan spelade vi lite bech volley och bara njöt i solen, men när killarna hade tränat klart blev det till att anfall de med vattenballongerna. Haha, några blev i alla fall riktigt blöta.

Sedan var det lunch och då satt vi ute och åt. Några av oss fick sig en rejäl dusch av killarna, men det var varmt och vi skulle träna direkt efter så det gjorde inte så jättemycket. Träningen gick bra och vi fick göra massa olika övningar. Inte så mycket spel, utan lite mer kordnination och sådant.
Efter det blev det dusch och sedan middag. Sen blev det samling med laget för att ha lite lekar. Alla fick en lapp satt på sin rygg, och sedan skulle alla skriva någonting postivt på varandras ryggar om den personen. Alla blev jätteglada när vi fick läsa vad det stog sedan, så stämningen låg på topp.
Innan det var dags för grillning framme vid vattnet blev det också en tipspromenad, som Carola vann. Jag gick med mich och vi hade jättemysigt, lyssnade på musik och hjöt av utsikten.
Sedan blev det till att grilla korv, fast vi fick inte igång elden riktigt så vi gick tillbaka ganska fort igen. Då planerades det nya attacker men det hela spårade ut lite så det slutade med att vi slöt fred med grabbarna.
Sedan gick jag, Elin, Evve, Julia, Linda och Camilla och satte oss vid elden med killarna igen och gick och lade oss ganska tidigt.



DAG 3

Gick upp tidigt igen och frukost vid åtta. Efter det blev det ett ganska kort teori pass för att därefter ge oss ut på planen. Denna träning var det mest fasta situationer som gällde, och det var riktigt kul!
När vi var klara med det blev det duschning och sedan städning för att till slut bege oss hemmåt.
I bilen åkte AK, Mich, Lisen, Elin löf och jag och vi poppade melodifestivalen hela vägen hem. Kunde inte varit en bättre hemresa!

Tack alla som var med för en underbart kul helg!



( Kände att det blev ett rätt långt inlägg, hehe, och ändå fick jag knappt med en tiondel av allt vi hunnit med )

Kommentarer
Postat av: Michan

JAG ÄLSKAR DIG :D <333

2009-04-06 @ 12:13:18
URL: http://miichaaela.blogg.se/
Postat av: kb

jag garvade rätt hårt åt dina sms i helgen nååb :D

2009-04-06 @ 14:03:03
URL: http://kruse.blogg.se/

Kommentera

Ditt namn
Vill du bli ihågkommen?

Din mailadress

Om du har en blogg, länka här!

Kommentera mera!

Trackback