FOTBOLL

Har varit och kollat på när laget spelade match hela dagen. Blev hämtad av Evve klockan halv tolv och var hemma  kvart i sex någongång.
Laget började bra och de första 20 minutrarna spelade de det bästa spelet vi någonsin spelat. Allt funkade och spelet var mestadels på Lidköpings planhalva... Men sedan rullade skadorna in.
Carro var helt snurrig och matt efter att ha fått en boll i huvudet på träningen i onsdags och Hanna blev trampad/sparkad. Det var riktigt otäckt. Hon fick åka till akuten, jag hoppas att det inte var allt för allvarligt! Har inte hört hur det gick än.
Sedan hade vi bara en avbytare och alla var småtrötta och en del hade ont i knän/fötter/ljumskar... Så spelet vände och Lidköping petade in några skitmål.
Detta var sista träningsmatchen och på söndag börjar serien. Bara vi kan försöka gå ut så starkt som vi gjorde idag och hålla i det hela matchen, så har vi goda chanser att få till det.

Jag och Josse (som har brutit tån) satt på bänken och hejjade för fullt. Jag passade på att ta lite kort, dock blev det inte så många eftersom det som sagt var en händelserik match.















Nu ska jag skriva 3 bokreccensioner. SKITKUL


Kommentarer
Postat av: fl

Fina bilder vännen <3

Pluggaärbajs.

2009-04-19 @ 21:29:48

Kommentera

Ditt namn
Vill du bli ihågkommen?

Din mailadress

Om du har en blogg, länka här!

Kommentera mera!

Trackback